Sinterklaas in de klas en op school

Dag allemaal, 

Een beetje bewust hebben de stress rond Sinterklaas proberen te verminderen. In de klas hadden we een Sintkamer gemaakt met het bureau van de Sint en ook met heel wat verkleedkledij van Sint en Piet. De kinderen vonden het geweldig om zich te verkleden of om in de boekjes van Sint te kijken. We hebben ook een boot gemaakt. 

Vandaag kwam hij op bezoek op school ... een zalig moment voor de kids, ze hebben er zo van genoten. We kregen ook nog koekjes en chocolade, morgen krijgen ze hun zakje mee naar huis. We mogen als cadeau ook nog gaan spelen in Summertown. Donderdagmiddag gaan we met enkele andere klassen gaan spelen in de binnenspeeltuin!

Lieve groetjes
juf ILSE

 

 

 

 

 

 

 

 

 



spelen met zoutdeeg of speeldeeg

 

 




Opdrachten met de boot of het paard




Maandagmiddag kwamen er kinderen van de klas van juf Marie-Line spelen in onze klas. Sommige kinderen speelden een gezelschapsspel, anderen gingen snoezelen of kregen sherborne. Het was leuk om zowel groot als klein samen bezig te zien. 

 

Sint op bezoek ... wat staat er in dat grote boek ;)







Rachelle moet uitleggen hoe ze zwemt bij meester Nico. 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een dik hartje voor Sinterklaas ... Dank je wel voor het fijne bezoek en tot volgend jaar!!!


 

 

 

 

 

 

Er komen nog drukke weken aan ... we zijn er in alle stilte al aan begonnen ... De kerstvakantie zal er vlug gaan zijn ;)

 

 

Reacties